Crowdfunding

Boer mee met de BioBoer

Boer mee met de BioBoer is het door Eko Boerderij 't Helder i.s.m. Share2Start gestarte crowdfundingscampagne.

Beschrijving

Jezelf of iemand anders een stukje biologische grond cadeau doen en hiervoor in ruil een biologisch vleespakket ontvangen waarop een mooie korting zit! Of van big tot groot varken mee betalen aan het voer. Na 8 maanden, als het varken grootgegroeid is en een fijn leven heeft gehad, een vlees pakket ontvangen. Samen met ons ben jij dan ‘Belegger in Biologisch Groen’. Op die manier zorg je ervoor dat de aarde een stukje ‘groener’ blijft, doordat deze grond als biologische grond kan blijven bestaan en de dieren een dierwaardig bestaan hebben. De biodiversiteit welke opgebouwd is, blijft hiermee gewaarborgd en is in staat om zich verder uit te breiden, zodat er ook voor onze kinds-kinderen nog vlinders, bijen en andere insecten èn natuur blijft voortbestaan! Voor ons als boer en boerin van 't Helder betekent dat, we met ‘mede financierders’ kunnen zorgen dat ons biologische bedrijf zich verder kan ontwikkelen, een enorme ondersteuning.

Jouw beloning

Share € 55,- Je adopteert een stukje grond op Boerderij ‘t Helder en ontvangt een 5KG vleespakket t.w.v. €65,-

Share € 100,- Kiek en Big, Je adopteert een biggetje totdat het groot is. Je zorgt voor al het voer en ontvangt na 8 maanden een 10KG vleespakket t.w.v. €117,50.

Share € 150,- of meer Je adopteert een biggetje van Zaadje tot Karbonaadje of een stukje grond. Je krijgt een rondleiding op Eko Boerderij ‘t Helder met aansluitend een diner voor twee bij Restaurant ‘de Gulle Waard’ in Winterswijk, o.l.v. Euro-Togues kok Nel Schellekens, met 20% korting. Het Puurste Restaurant 2014.

Indien u ook wil bijdragen dan kunt u zich hier aanmelen als sharer